Hoeveel wil jij groeien in 3 dagen?
 

DOE MEE!

Het RYLA weekend is een driedaagse happening waarin jonge ambitieuze mensen tussen de 18 en 25 jaar met een MBO+, HBO of WO denkniveau met behulp van beproefde methodes worden getraind. Je wordt als deelnemer  op verschillende manieren in de gelegenheid gesteld je leidinggevende capaciteiten en competenties  te ontdekken, analyseren en te ontwikkelen. Denk daarbij aan een voor jou specifiek samengesteld assessment. Dat is een adequate manier om je persoonlijkheid, vaardigheden en kwaliteiten eens objectief in kaart te laten brengen. Met deze kennis op zak kun je nog beter doelen in het leven overwegen en zo mogelijk nieuwe doelen stellen, te solliciteren en om je potentieel te realiseren en te maximaliseren.

Het hebben van deze zelfkennis (=IPI, Intra Persoonlijke Intelligentie) vergroot je zelfvertrouwen en kan leiden tot een meer bevredigend leven van hogere kwaliteit. Het is bedoeld om je te helpen bij het plannen en het maken van relevante, positieve en effectieve levenskeuzes en beslissingen voor je toekomst.

Uit deze analyse komen de navolgende gegevens voort die van belang zijn voor het maken van een toekomstige baan/functiekeuze: Wat is je persoonlijkheid, wat motiveert jou het meest in werk, waar ben je het meest bang voor in je werk, wat is jouw specifieke toegevoegde waarde binnen een team, welke wijze van communicatie met toekomstige collega’s heeft jouw voorkeur, en op welke wijze van communiceren door collega's haak jij juist af, wat doe je als er sprake is van nieuwe informatie of nieuwe taken, wat zijn je drijfveren, waar beoordeel jij anderen op, je valkuilen, hoe is je gedrag onder druk/stress, welke talenten heb je en waar kun je nog in groeien?

Dan zijn er nog tal van presentaties door professionals, je doet mee aan een aantal workshops en een uitdagende buitenactiviteit die zo leuk en origineel is dat je die je leven lang niet zult vergeten. Aan het einde van het weekend kun jij je presenteren aan een mogelijke werkgever of die sponsor van je weekend. Misschien levert je dat al meteen een boeiende baan of stage op. Je weet maar nooit!

Praktische informatie

De kosten voor deelname zijn € 500,00 waarvan je zelf € 50,00 bijdraagt. Hiervoor krijg je een volledig verzorgd driedaags RYLA arrangement aangeboden, met twee overnachtingen, alle maaltijden en tussendoortjes, een persoonlijk assessmentrapport, coaching en vervoer naar decentrale locaties.

Het resterende bedrag van € 450,00 wordt gesponsord door een bedrijf. Ken jij een ondernemer die jou wil sponsoren voor dit bedrag dan is dat een extra stimulans om in 3 dagen te groeien. Heb je geen sponsor dan helpen we als organisatie je graag om je met een bedrijf in contact te brengen. Dat gaat altijd lukken!

Je wordt geselecteerd op basis van je motivatiebrief: waarom wil je deelnemen aan dit weekend en wat is je ambitie?Je kunt je inschrijving hieronder al doen en je motivatiebrief mail je naar info@rylafriesland.nl.

  • Je deelt een kamer met een andere deelnemer (van hetzelfde geslacht).
  • Het is de bedoeling dat je het hele weekend aanwezig bent. Het programma heeft een bepaalde opbouw, en het missen van onderdelen verstoort dit.
  • Na inschrijving zal je tijdig worden geïnformeerd over de exacte tijden, maar je kunt er vanuit gaan dat we op vrijdag ongeveer om 16:00 starten, en op zondag rond 15:00 klaar zijn.
  • Aan het einde van het weekend ontvang je je eigen (internationaal erkende) certificaat van deelname. Staat altijd goed op je cv!
Ja! Ik wil mij aanmelden!